Tentang Aku....

[left] My Friend : Hutriyanto, [right] I'am..=D

I am a Junior Programmer. Remember, Junior it's mean is i'am still learning, and there are a lot of programmer that better and more senior than me. But I think, in My Blog, I want to share everything i feel, i learn, i try....
I had several times joined the project to make program using PHP, C #, ASP using MySQL and SQL Server.
 

Apparently fun is also learning the program, there are certainly glad, there are sad ...  
But most still fun, when we use managed code, or program we've created, used by most people.
 

I joined a company that is developing in web development, web design, IT consultant, Andhana with the slogan: sharing the benefits. it's really catchphrase, ya? hehehe. So i'm very happy if our programs utilized by many people, much less can be developed more.
 

You can contact me at :
muhginanjar@yahoo.co.id
muhginanjar@gmail.com
muhginanjar@live.com
or to my facebook account at: http://www.facebook.com/muhginanjar
Ok. The spirit continues to friends. For the sake of human survival. And do not forget to always read The Koran and do good to others, and do not forget, sharing everything ....


Nih, ane terjemahin ke bahasa Indonesia, maklumlah kita orang Indonesia...  :D

Saya adalah seorang Programer Junior. Ingat Junior, artinya sedang belajar, dan masih ada buanyak programer-programer lain yang lebih jago, lebih senior dibanding saya.
Saya sudah beberapa kali ikut projek membuat program dengan menggunakan PHP, C#, ASP dengan memakai RDBMS MySQL, SQL Server.
Ternyata seru juga belajar program, tentunya ada senang ada sedihnya dong... Tapi kebanyakan sih senangnya, ketika kode yang kita pakai berhasil, atau program yang sudah kita buat, dimanfaatkan oleh kebanyakan orang.
Oia, saya bergabung dengan salah satu perusahaan berkembang dibidang IT yaitu andhana dengan slogan : berbagi manfaat. Dalem banget kan slogannya? hehehe. Makanya seneng banget klo program kita dimanfaatkan oleh banyak orang, apalagi bisa dikembangkan lagi.

Teman-teman tukang ngeblog juga bisa hubungi saya di email :
muhginanjar@yahoo.co.id
muhginanjar@gmail.com
muhginanjar@live.com
atau ke akun facebook saya di : http://www.facebook.com/muhginanjar

Ok. Semangat terus teman-teman. Demi kelangsungan hidup manusia. Dan jangan lupa selalu mengaji dan berbuat baik kepada orang lain, dan jangan lupa, sharing everything....